Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч от бензинова помпа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Теч от бензинова помпа.

Здравейте,имам проблем с бензиновата помпа на моята Алфа 33.При подаване на контакт започва теч на бензин от изводите за кабелите.Помпата си работи.Каква е причината?Благодаря предварително.

Теч от буксите на кабелите не е често срещано,но виж маркуча да се е спукал и от там да хвърля на буксите и да те лъже е по-вероятното.Първо провери маркуча.Ако не е той- следва аутопсия и лепене с някое лепило,но това е в сферата на мечтите ,изразени с мераци.Но в последния вариант помпата на 90% е за
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Подкрепям. И аз мисля, че е маркуча. Няма начин да е от буксите, ако не е ипано де и пренатягано. Разглабял съм такава помпа, но не подлежи на сглабяне

Comment

Именно купи си една нова помпа ако е от нея проблема та да ти е мирна главата , че може да те остави когато най малко я очакваш

Comment

Причината според мен е от една клапа която връща бензина в резервиара ако тя е блокирала и помпата качвала налягане в един момент избива от някъде !
          Аз па днес таман заредих и не ще да държи обороти жужеше по странен начин , пали ама гасне ръчках ръчках нищо не направих оспях да мина на гас и след тва като пробвах беза си работеше
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

А забелязали ли сте че като се доближиш до помпата при работеща кола издава звук .

Comment

да бе нали ти викам ама мяй беше по различно бръмченето
              ся се оправи ама що стана така нз
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                А забелязали ли сте че като се доближиш до помпата при работеща кола издава звук .
                Звукът да не нападобява кошер с пчели защото моита е така от както съм я зел
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Наскоро сменях бензинопровода на мойта кукла,та след смяната му помпата започна да бръмчи така ,както го описвате.Реших,че помпата си заминава. Така беше някъде около 2седмици, след което започна да работи както преди тихо.Под тихо разбирайте,че за да я чуете трябва да се наведете до нея и да се заслушате.
                  33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                  166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

as9993 Всичко това, което пишат господата във форума е възможно, но провери за всеки случай и гарнитурата на бензиновата помпа. Може пък да изкараш късмет...
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

Working...
                    X